Nieuws

De helft van de Vlaamse gemeenten is CRAB-gevalideerd

CRAB adressen CRAB-WS

Op 24 april 2015 werd de gemeente Lanaken als 154ste gemeente initieel gevalideerd. Daarmee zitten we aan de helft van alle Vlaamse gemeenten. Gevalideerde gemeenten verbinden zich ertoe om elke wijziging of toevoeging van adresgegevens binnen de tien werkdagen door te voeren in het Centraal Referentieadressenbestand (CRAB).

Het AGIV wint Real Estate Award met Geopunt

foto uitreiking real estate award winnaar AGIV Pieter Pourbus

Het AGIV won gisteren de Pieter Pourbusprijs, een prestigieuze award die wordt uitgereikt door de vastgoedsector. Het AGIV werd beloond voor de realisatie van Geopunt. We kregen de award ook omdat we digitale bouwstenen ter beschikking stellen. Die integreren geografische informatie in de bedrijfsprocessen van vastgoedmakelaars.

Nieuwe POI: Cultuurcentra in Vlaanderen

voorstelling van POI's - markeerpin op kaart

Het AGIV stelt een nieuwe dataset ‘Cultuurcentra in Vlaanderen’ voor. Deze informatie is afkomstig van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media – Afdeling Sociaal-Cultureel Werk.

Update Rioleringsdatabank Vlaanderen

Rioleringsdatabank

Het AGIV stelt een nieuwe versie van de dataset ‘Rioleringsdatabank Vlaanderen’ ter beschikking. Deze informatie is afkomstig van de Vlaamse Milieumaatschappij – Afdeling Ecologisch Toezicht. De informatie die opgenomen is, kan kosteloos hergebruikt worden.


Meer nieuws tonen