Nieuws

Update Haltes en reiswegen De Lijn

Figuur_DeLijn

Het AGIV stelt een nieuwe versie van de dataset ‘Haltes en reiswegen De Lijn’ ter beschikking. Deze informatie is afkomstig van de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn.

Doe mee aan de Galileo Masters competitie

European satellite navigation

De Galileo Masters competitie - officieel de European Satellite Navigation Competition (ESNC) – gaat ook dit jaar op zoek gaat naar de meest innovatieve aardse toepassing van satellietnavigatie en –communicatietechnologie. De winnaar wordt verkozen uit de laureaten van regionale wedstrijden. Innotek organiseert de 'Flanders Challenge'.

Nieuwe mobilemappingbeelden beschikbaar in de 360°-beeldendatabank Vlaanderen

Beeld uit mobile mapping - Wellen

Nieuwe mobilemappingbeelden zijn nu beschikbaar voor de gemeenten Kortessem, Stekene, Waarschoot, Waasmunster en Zutendaal in de 360°-beeldendatabank Vlaanderen. Deze beeldendatabank wordt via de online AGIV-mobilemappingtoepassing en een API stapsgewijs en gratis opengesteld voor alle deelnemers GDI-Vlaanderen.

Opleiding GIPOD verschuift naar najaar

Opleidingen

Het AGIV verschuift de GIPOD-opleidingen voor GIPOD-coördinatoren van maart naar september en oktober 2015. Het aantal opleidingen wordt uitgebreid.

Gebieden met recht van voorkoop, VEN en IVON, toestand 16/02/2015, nu beschikbaar

Schermafbeelding van RVV-VENIVON

De dataset ‘Gebieden met recht van voorkoop, Vlaams Ecologisch Netwerk en Integraal Verbindings- en Ondersteunend Netwerk’ omvat een overzicht van de gebieden waarin een voorkooprecht is ingesteld in uitvoering van art. 37, §1, 1° en 3° van het decreet van 21 oktober 1997 betreffende het natuurbehoud en het natuurlijk milieu (B.S. 10/01/1998). Deze informatie is afkomstig van het Agentschap Natuur en Bos.


Meer nieuws tonen